Vizos


Rusijos viza

Vizų tipai Vizos įforminamos per
3 d. d. 7 d. d.
Turistinė 1 – kartinė iki 30 dienų 390 260
Turistinė 1 – kartinė iki 30 dienų (Vaikams iki 16 metų) 390 260
Turistinė 1 – kartinė iki 30 dienų (Vyresniems kaip 60 metų) 390 260
Tranzitas į vieną pusę 350 210
Tranzitas į abi puses 355 230

Dokumentai reikalingi vizai gauti:

1) Asmens dokumentas (pasas), kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne mažesnis nei 6 mėn. Pase turi būti 2 tušti puslapiai skirti vizoms įklijuoti. Pasas negalios, jei susidėvėjęs, įplyšęs;

2) 1 nuotrauka atitinkanti amžių 3,5 x 4,5 cm., spalvota, baltame fone, ant matinio popieriaus;

3) Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos);

4) Medicininių išlaidų draudimas (vizos galiojimo trukmė priklauso nuo draudimo dienų skaičiaus).

Komercinės vizos (daugkartinėms vizoms reikalinga ankstesnės Rusijos vizos kopija)

Vizų tipai Vizos įforminamos per
4 d. d. 7 d. d. 8 d. d.
1 – kartinė 3 mėnesiams 380 320 -
2 – kartinė 3 mėnesiams 380 320 -
Daugkartinės 3 mėnesiams (būti šalyje 90d.) - - 360
Daugkartinės 6 mėnesiams (būti šalyje 90d.) -   370
Daugkartinės 12 mėnesiams (būti šalyje 180d.) - - 400

Daugkartinės (nereikalaujama ankstesnės vizos į Rusiją)

Vizos įforminamos per 12 mėnesių(būti šalyje 180d.)
15 d. d. 720
17 d. d. 570
24 d. d. 500

Daugkartinių vizų perkėlimas

Vizų tipai Vizos įforminamos per
1-3 d. d. 5-6 d. d.
Daugkartinių vizų perkėlimas 120 100

Dokumentai reikalingi vizai gauti:

1) Senas ir naujas pasas;

2) Medicininių išlaidų draudimas;

Grįžti

Baltarusijos viza

Vizų tipai Vizos įforminamos per
2 darbo dieną 1 savaitę (6 d. d.)
1 – kartą iki 30 dienų. 210 120
2 – kartus per 30 dienų. 260 160
Daug kartų per 30 dienų. 340 240
Grupinė 1 – kartą iki 30 dienų. (ne mažiau kaip 10 žmonių). 140 60
Vaikams iki 6 metų visų vizų tipai 30 -
2 – kartus po 10 dienų 12 mėn. (artimųjų kapų lankymas). 20 -
Daug kartų per 3 mėn. (artimųjų lankymas). 340 240
Daug kartų per 12 mėn. (artimųjų lankymas). 645 555
Daug kartų 3 metams (vyresniems nei 65 metai). 645 555
Daug kartų per 3 mėn. (verslo). 360 260
Daug kartų per 12 mėn. (verslo). 690 600
Tranzitinė (į vieną pusę). 155 65
Tranzitinė (į abi puses). 170 85
Tranzitinė daug kartų. 250 155

Dokumentai reikalingi vizai gauti:

1) Vykstančiojo pasas, kurio galiojimo terminas, pasibaigus vizos galiojimo laikui, turi būti ne mažesnis kaip 3 mėn.

2) nuotrauka atitinkanti asmens amžių 35 x 45 mm., veidas turi sudaryti 80 proc.;

3) Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos);

4) Medicininių išlaidų draudimas (vienkartinės vizos galiojimo trukmė priklauso nuo draudimo dienų skaičiaus, daugkartinėms vizoms minimali draudimo trukmė 1 mėn.) Įsigyti draudimą galimą ir mūsų agentūroje.

Vizų kainos užsienio piliečiams

Vizų tipai Dokumentai sutvarkomi per 1 d. d. (pasą su viza gražinsime tą pačią dieną)
Viza įsigalios tą pačią dieną Viza įsigalios po 1 savaitės
1 – kartą iki 30 dienų. 490 280
Tranzitinė (į vieną pusę). 170 120
Tranzitinė (į abi puses). 290 180
Tranzitinė daug kartų. 570 330

Dokumentai reikalingi gauti vizai:

1) Pasas, kurio galiojimo terminas turi būti ne mažesnis kaip 3 mėn. pasibaigus vizos galiojimo laikui;

2) 1 nuotrauka atitinkanti asmens amžių 35 x 45 mm.; veidas turi sudaryti 80 proc.;

3) Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos);

4) Medicininių išlaidų draudimas (vizos galiojimo trukmė priklauso nuo draudimo dienų skaičiaus).

Pastabos:

Vizos į naują pasą neperkeliamos

Dėl vizų kainų į Baltarusijos Respubliką šių šalių piliečiams: D.Britanijos, Vengrijos, Maltos, Slovėnijos, Slovakijos, JAV, Turkmėnistano ir Čekijos teirautis telefonu: (8~5) 233-42-66

Grįžti

Kazachstano viza

Vizų tipai Vizos įforminamos per
3-4 d. d. 6-7 d. d.
1 – kartinė turistinė iki 1 mėn. 250 -
2 – kartinė turistinė iki 2 mėn. - 430
1 – kartinė tarnybinė iki 1 mėn. 270 -
1 – kartinė tarnybinė iki 3 mėn. - 420
2 – kartinė tarnybinė iki 3 mėn. - 550
3 – kartinė tarnybinė iki 3 mėn. - 610
Daugkartinė tarnybinė 6 mėn. - 1000
Daugkartinė tarnybinė 12 mėn. - 1190
Tranzitinė į vieną pusę 120 -
Tranzitinė į abi puses 160 -

Dokumentai reikalingi vizai gauti:

1) Pasas, kurio galiojimo terminas turi būti ne mažesnis kaip 6 mėn. pasibaigus vizos galiojimo laikui. Pase turi būti 2 laisvi puslapiai vizoms įklijuoti;

2) 1 nuotrauka atitinkanti amžių 3,5 x 4,5;

3) Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos);

4) Iškvietimas (arba iškvietimo numeris).

Vizų kainos į Kazachstaną su savo iškvietimu

Vizų tipai Vizos įforminamos per
4 d. d.
1 – kartinė iki 1 mėn. 230
1 – kartinė iki 3mėn. 240
2 – kartinė iki 3 mėn. 730
3 – kartinė iki 3 mėn. 420
Daugkartinė 6 mėn. 690
Daugkartinė 12 mėn. 730

 

Pastabos:

1) Trečiadieniai, šeštadieniai, sekmadieniai ir Kazachstano Respublikos švenčių dienos į laiką neįskaičiuojamos.;

2) Užsakymo diena neįskaičiuojama;

3) Kainos galioja ir užsienio piliečiams;

4) Sunkvežimių vairuotojams vizos išduodamos tik iki 6mėn.

Grįžti

Uzbekistano viza

  10-12 d.d.
1-kart. tur. iki 7 d. 620 Lt
1-kart.tur. iki 14 d. 660 Lt
1-kart.tur.iki 30 d. 730 Lt

Reikalinga: pasas ir 1 nuotrauka, pažyma iš darbovietės (ant firminio blanko su įmonės anspaudu), tikslios skrydžių datos, reiso Nr., adresas, kur žmogus apsistos.

Grįžti

Indijos viza

Vizų tipai Vizos įforminamos per
10-14 k d.*
Daugkartinė 6 mėn. turistinė viza 360

Dokumentai reikalingi vizai gauti:

1) Pasas, kurio galiojimo terminas turi būti ne mažesnis kaip 6 mėn. pasibaigus vizos galiojimo laikui;

2) 3 vienodos nuotraukos atitinkančios amžių;

3) Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos;

4) Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija.

5) Tėvų vardai ir pavardės (mamos mergautinė pavardė).

Pastaba: vizos atidaromos nuo vizos išdavimo dienos (pasirinkti norimą datą nėra galimybės)!

Grįžti

Kinijos viza

Vizų tipai Vizos įforminamos per
3 d. d. 5 d. d.
1 – kartinė turistinė 360 290
2 – kartinė turistinė 420 380

Dokumentai reikalingi vizai gauti:

1) Pasas, kurio galiojimo terminas turi būti ne mažesnis kaip 6 mėn. pasibaigus vizos galiojimo laikui;

2) 1 nuotrauka atitinkanti amžių 3,5 x 4,5 cm.;

3) Anketiniai duomenys (gyvenamoji vieta, kontaktinis telefonas, darbovietė ir pareigos).

Grįžti